vrijdag 15 februari 2019

sweet pink with The Fashion Faves


Eindelijk is het de tijd dat we toffe kleuren kunnen dragen. De temperatuur is dan wel iets minder maar de zon laat zich de afgelopen dagen steeds meer zien! één van mijn favoriete kleuren is de kleur roze! 







Onlangs spotte ik deze super toffe trui op The Fashion Faves. The Fashion Faves is sinds 1 december 2018 live. Je vindt hier sieraden, accessoires en kleding in lijn met de laatste trends en voor een betaalbare prijs. Hoe fijn is dit?!

Een paar kleine feiten over The Fashion Faves:
- Het overgrote deel van onze sieraden is gemaakt van roestvrij staal. Heel fijn want die verkleuren niet en je kan er zelfs gerust mee douchen!

- Wen hebben een supersnelle levertijd: vandaag besteld is uiterlijk morgen verzonden. En wanneer je voor 16:30 uur besteld is de kans groot dat jouw bestelling diezelfde dag nog meegaat met de postbode.

- We zijn altijd op zoek naar (beginnende) influencers om mee samen te werken. Dus wanneer je 2000+ volgers hebt op Instagram komen we graag met je in contact! En ook wanneer je een ander leuk (en origineel) idee hebt voor een samenwerking.
(tip voor alle influencers die deze blog lezen)
- Wanneer je een item shopt bij The Fashion Faves maak je kans om uitgelicht te worden op de website: thefashionfaves.com/fave-customers én maak je kans op 30 euro shopping money! Alles wat je hoeft te doen is het volgende:

o Volg ons op Instagram → @thefashionfavescom
o Post een foto met jouw favoriete item van The Fashion Faves
o Tag @thefashionfavescom in de foto en gebruik de hashtag #thefashionfaves in de omschrijving die je plaatst bij de foto
o Get featured op de website en maak kans op 30 euro shopping money!

Genoeg reden dus om eens een kijkje te nemen op hun site!
https://thefashionfaves.com
Instagram: @TheFashionFavescom

PS. met de kortingscode DEMI20 krijg je 20% korting op jouw bestelling!

In samenwerking met The Fashion Faves.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig